Verder onderzoek naar realisering sportcentrum

23 november 2007

PAPENDRECHT - De gemeente onderzoekt de precieze invulling van en consequenties van een nieuw sportcentrum in Papendrecht. Vooral haalbaarheid van het nieuwe complex op de locatie van het Golden Tulip hotel staat centraal. Na afronding van dit onderzoek, naar verwachting in de eerste helft van 2008, besluit de gemeenteraad definitief over de precieze invulling van het sportcentrum.

Om een afgewogen en verantwoord besluit te nemen, wil de gemeenteraad duidelijk inzicht in investerings- en exploitatiekosten van een nieuw sportcentrum aan de Lange Tiendweg of op de locatie van het Golden Tulip hotel.
De letterlijke tekst van het raadsbesluit om nader onderzoek te verrichten, is te vinden op de gemeentelijke website www.papendrecht.nl Via de site, nieuwsbrieven en berichten op de pagina’s Gemeentenieuws houdt de gemeente inwoners en organisaties de komende tijd op de hoogte over de ontwikkelingen. Daarbij wordt overigens ook veiligheid op de routes die kinderen afleggen tussen school en het nieuwe sportcentrum onderzocht. Met vertegenwoordigers van de betrokken scholen wordt hiervoor ook gezocht naar oplossingen.

Op basis van de onderzoeksresultaten besluit de gemeenteraad over precieze realisering van een nieuw sportcentrum in Papendrecht. Ook wordt dan het programma van eisen voor de aansluitende aanbestedingsfase ingevuld.
Wie vragen of opmerkingen heeft kan terecht bij de projectmanager sportcentrum Papendrecht, dhr. J. Warner, via het algemene tel.nr. 641 89 11.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.