Veel bekeuringen bij bromfietscontrole

23 november 2007

PAPENDRECHT/HARDINXVELD-GIESSENDAM- Het Verkeershandhavingsteam van de politie heeft op vrijdagmiddag en avond 23 november een bromfietscontrole gehouden. Dit gebeurde aan de Hakgriend in Hardinxveld-Giessendam en aan de Poldermolen in Papendrecht. In totaal zijn 43 brommers gecontroleerd. Hiervan zijn 21 bestuurders bekeurd. Van deze 21 bestuurders reden er 11 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 87 kilometer. De overige bekeuringen waren onder meer voor rijden zonder helm of onverzekerd rijden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.