Brand in flat aan de Vondellaan

23 november 2007

PAPENDRECHT- Op vrijdagavond 23 november heeft er brand gewoed in een flatwoning aan de Vondellaan. De brand ontstond in een woning op de vierde etage. Niemand raakte gewond. De bewoners hadden gordijnen over de gaskachel gelegd om te drogen. De gordijnen vatte vervolgens vlam. De brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen. De politie heeft de gehele vierde verdieping uit voorzorg ontruimd. De woonkamer van de woning is geheel uitgebrand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.