Laatste kans burgemeesterverklaring 'Generaal Pardon'

20 november 2007

PAPENDRECHT - Wie denkt in aanmerking te komen voor de generaal pardonregeling, maar nog geen burgemeestersverklaring heeft aangevraagd, kan tot 1 december 2007 terecht bij VIOZ (Vluchtelingenwerk Inburgerings Organisatie Zuid-Holland-Zuid).

VIOZ helpt mensen met het verzamelen van bewijsstukken voor het aanvragen van een burgemeestersverklaring en stelt een dossier samen. Op basis van dit dossier wordt bekeken of er een burgemeestersverklaring kan worden afgegeven.

Mensen die nog een burgemeestersverklaring willen aanvragen, kunnen tot uiterlijk 1 december 2007 hun bewijsstukken bij VIOZ inleveren. Na 31 december 2007 neemt de Immigratie- en Naturalisatie Dienst geen burgemeestersverklaringen meer in behandeling. VIOZ heeft kantoren in alle Drechtsteden. Informatie over adressen, telefoonnummers en openingstijden is te vinden op www.vioz.nl.

In de Drechtsteden zijn 53 aanvragen gedaan voor een burgemeestersverklaring. Inmiddels hebben 150 mensen bericht gekregen dat zij hier kunnen blijven op grond van de generaal pardonregeling. Meer informatie over de generaal pardonregeling of de uitvoering hiervan binnen de Drechtsteden is te vinden op www.socialedienstdrechtsteden.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.