Woningbrand in de uilwijckstraat

12 november 2007

PAPENDRECHT – Op maandagmorgen 12 november 2007 omstreeks 10.35 uur ontdekte een buurvrouw dat de woning van haar buren in de uilwijckstraat vol rook stond. De buren waren niet thuis. De vrouw belde direct de brandweer. Bleek dat er een schoorsteenbrand was. De brandweer had de brand snel onder controle, maar moest wel het nodige breekwerk verrichten omdat de brand tussen plafond zat. De buurvrouw die de brand meldde had wat rook binnen gekregen en werd ter plaatse behandeld door personeel van de ambulancedienst. Er ontstond rook- en waterschade. Er raakte niemand gewond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.