Aanhouding bij Westpolder

09 november 2007

PAPENDRECHT – Uiteindelijk zijn vier verdachten aangehouden. Agenten reden op vrijdagavond 9 november 2007 bij het winkelcentrum Westpolder in Papendrecht. Daar stond een groep en enkelen uit de groep hadden blikjes bier. De politiemensen stapten uit en de groep splitste zich. Een politieman hield een 16-jarige jongen uit Papendrecht aan. Een andere 20-jarige man uit Papendrecht was het hier kennelijk niet mee eens en rende op de politieman af en gaf deze een duw in de rug. De politieman en de 16-jarige aangehouden jongen vielen.

De politieman belandde half op de 16-jarige. De 20-jarige zag kans aan zijn aanhouding te ontkomen maar meldde zich in de loop van zaterdag op het bureau. Andere politiemensen die te hulp schoten kregen onderweg nog een aanrijding. Wel hielden zij een 23-jarige man uit Papendrecht nog aan en een andere 21-jarige man uit Papendrecht kon ook mee omdat deze niet weg wilde gaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.