Fietser en bromfietser botsen frontaal

06 november 2007

PAPENDRECHT – Op het fietspad langs de Merwedebrug op de N3 zijn dinsdagmiddag 6 november een fietser en een bromfietser frontaal met elkaar in botsing gekomen.

Een 49-jarige vrouw uit Dordrecht reed  op haar fiets in de richting van Papendrecht. Voor haar reed een groep fietsers die over de breedte van het fietspad fietsten. De groep week op een gegeven moment uit naar rechts toen uit tegenovergestelde richting een 16-jarige jongen uit Bleskensgraaf op zijn bromfiets kwam aangereden. Vermoedelijk zag de fietsster die achter de groep reed de bromfietser te laat op het moment dat zij haar voorgangers wilde inhalen. Een frontale botsing was het gevolg. Beide betrokkenen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht waar ze na behandeling weer naar huis mochten. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.