Controle heling/diefstal fietsen bij school

05 november 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft maandagmorgen 5 november tussen 07.30 en 10.00 uur een controle op fietsendiefstal cq heling gehouden bij een scholengemeenschap aan de Van der Palmstraat. In samenwerking met de stichting Veiligheid en Toezicht controleerde de politie de fietsen van naar school gaande jeugd. Ongeveer 350 fietsen van leerlingen werden gecontroleerd op diefstal. Over het resultaat van de controle was de politie zeer te spreken: er werden namelijk geen gestolen fietsen aangetroffen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.