Aanrijding op de kruising van de Willem Dreeslaan en de Thorbeckesingel

02 november 2007

PAPENDRECHT – Op de kruising van de Willem Dreeslaan en de Thorbeckesingel heeft op vrijdagavond 2 november een aanrijding met letsel plaatsgevonden. Een 18-jarige jongen uit Papendrecht reed over de Willem Dreeslaan en remde flink met zijn scooter om af te slaan naar de Thorbeckesingel. De bestuurder achter hem, een 38-jarige man uit Papendrecht, zag dit niet op tijd en kon de scooterrijder niet ontwijken. De jongen kwam ten val en liep ernstig beenletsel op. Hij is overgebracht naar het Dordtwijck ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.