161 stuks mascara gestolen op de Meentpassage

29 oktober 2007

PAPENDRECHT – In een drogisterij op de Meentpassage zijn op maandag 29 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur 161 stuks verschillende soorten mascara gestolen. De gestolen make-up heeft een totaalwaarde van zo’n 1040 euro.

Het personeel kwam hier in de loop van de middag achter. Er is op dinsdag 30 oktober aangifte gedaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.