Twee veertien jarige jongens aangehouden wegens baldadigheid

22 oktober 2007

PAPENDRECHT – Twee jongens van 14 jaar uit Papendrecht zijn maandagavond 22 oktober door de politie aangehouden nabij winkelcentrum Westpolder in Papendrecht.  De politie kreeg melding van overlastgevende jeugd op die locatie. Agenten in burger observeerden de jeugd en zagen de twee jongens met winkelwagentjes in de weer.

Ze forceerden het slot van twee karretjes waarna ze er in gingen liggen. Op een gegeven moment lieten ze de winkelwagentjes voor wat het was en liepen weg. De politie hield het tweetal aan op verdenking van baldadigheid. Na het afleggen van een verklaring mochten ze met hun vaders mee naar huis. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.