Ketelweg wordt zondag 21 oktober 2007 geasfalteerd

18 oktober 2007

PAPENDRECHT -De Ketelweg wordt zondag 21 oktober tussen 7.00 tot 21.00 uur geasfalteerd. De Ketelweg is daarom één dag volledig afgesloten voor alle verkeer.

De asfalteringswerkzaamheden kunnen vanwege de complexheid en vereiste kwaliteit alleen overdag worden uitgevoerd. Daarbij rekening houdend met de bereikbaarheid van een aantal bedrijven en het centrum van Papendrecht, doordeweeks en op zaterdag, noodzaken het werk op zondag 21 oktober 2007 uit te voeren.

Om de werkzaamheden veilig en kwalitatief goed uit te kunnen voeren wordt de Ketelweg tussen de rotonde en Sliedrecht volledig afgesloten voor alle verkeer. Ook de Gantelweg, Rosmolenweg en de aansluiting met Sliedrecht (Baanhoek) zijn niet bereikbaar gedurende de werkzaamheden.

Matena, Oosteind en de Geulweg zijn alléén bereikbaar, voor bestemmingsverkeer, vanaf de zijde Papendrecht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.