Eerste kampioen bij PKC

16 oktober 2007

PAPENDRECHT - Bij PKC/Café Bar zijn de eerste kampioenen een feit.

B4: door een overwinning op Sporting Delta werd deze ploeg van Yvonne van der Molen en Ron Bouman als eerste kampioen
D5: Dennis Ouwerkerk en Mark aan de Wiel zorgden samen met hun ploeg ervoor dat ze ongeslagen kampioen zijn geworden D3: deze ploeg van Anja en Huibert Uittenboogaard werd kampioen met 79 doelpunten voor en maar 5 doelpunten tegen
D7: ook de ploeg van Laura van der Waal en Petra Beverloo scharen zich in het lijstje van kampioenen E3: met een overwinning van 0-13 op Conventus werd de ploeg van Sander en Amanda Mol verdiend kampioen
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.