Hs1 DES'72-Roda'71 30-10

15 oktober 2007

PAPENDRECHT - Een weekend met twee gezichten voor het 1e heren team van DES’72 , zaterdag werd het zaal seizoen geopend met een nederlaag tegen Gemini met 27 -22.    Het eerste optreden in de hoofdklasse, van het gepromoveerde DES, was vooral wennen aan de vernieuwde samenstelling van het team.Op het buitenveld is DES nog steeds koploper in de competitie.  

 Zondag vond het tweede team van het Rotterdamse Roda ’71 zijn Waterloo in Papendrecht. De mannen van DES hadden tijdens een heerlijke najaarsdag geen enkele moeite met de Rotterdammers.  De ruststand werd 13-2. Ook na de rust ging het doelpuntenfestijn door en DES won de wedstrijd met 30-10.  DES blijft nog steeds ongeslagen aan de top van de competitie staan. Volgende week speelt DES de laatste buitenwedstrijd tegen Atomium in Rotterdam en in de zaal ontvangt het Loreal. Na dit weekend kan DES zich volledig op het zaalseizoen gaan richten omdat het buitenseizoen dan stopt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.