Man aangehouden op dak verzorgingshuis

12 oktober 2007

PAPENDRECHT – Een 41-jarige man uit Dordrecht is zondagavond 14 oktober rond middernacht door de politie aangehouden op het dak van een verzorgingshuis aan de Noordhoek. Personeel alarmeerde de politie toen ze aanhoudend gestommel op het dak hoorden. De politie kwam naar aanleiding van de verdachte situatie snel ter plaatse en stelde een onderzoek in. Aan de zijkant troffen de dienders een ladder, op het dak naast de ladder lagen opgerolde stukken koper (bliksemafleiders). Halverwege het dak werd de 41-jarige man gevonden, hij zat ineengedoken verscholen achter een afzuiginstallatie.

Hij had diverse gereedschappen bij zich om het koper los te krijgen. De politie heeft zowel de ladder als de gereedschappen in beslag genomen voor onderzoek. De Unit Forensische Opsporing stelt een sporenonderzoek in. Gezien de aangetroffen sporen sluit de politie niet uit dat er meerdere verdachten op het dak zijn geweest om koper te stelen. De politie stelt hier een onderzoek naar in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.