Inbreker aangehouden op de Espenhof

08 oktober 2007

PAPENDRECHT- Op maandagochtend 8 oktober 2007 omstreeks 05.00 uur kwam bij de politie een melding binnen dat men glasgerinkel en luide muziek hoorde op de Espenhof. Toen politieagenten ter plaatse kwamen zagen zij een auto met geopende portieren staan met de achterzijde naar een winkel. De ruit van de winkel was met een trottoirtegel vernield en er hingen twee beeldschermen naar buiten.

Op het trottoir lag een beeldscherm en achter in de auto lag een computerkast. De motor van de auto draaide nog en de muziek stond hard aan. Er was niemand bij de auto aanwezig. Na een zoekactie in de omgeving troffen politieagenten een 25-jarige man uit Rotterdam aan. Hij werd door de agenten aangehouden als verdachte van de inbraak. De verdachte is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.