Dierendag op kinderdagverblijf bijdehand

05 oktober 2007

PAPENDRECHT - Ook op kinderdagverblijf Bijdehand in Papendrecht is er afgelopen donderdag dierendag gevierd. Dagen voor dierendag hadden de kinderen van de kinderdagverblijf bijdehand het erg druk met kleuren van hun favoriete huisdier zo hingen er op dierendag uiteindelijk heel wat kleurplaten op.

Op dierendag zelf is hond Joep ‘s middags op bezoek geweest.
Joep heeft eerst met alle kinderen die het durfde geknuffeld en daarna zijn de aller grootste kinderen met Joep gaan wandelen, ook zijn er kinderen omgetoverd in hun favoriete dier, twee leidsters hebben erg hun best gedaan met om de kinderen zo mooi mogelijk te schminken, zo gingen er aan het einde van de middag poezen, hondjes en paarden met de ouders mee naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.