SWOP seniorenbeurs 2007

05 oktober 2007
SWOP seniorenbeurs 2007

   

PAPENDRECHT, 2 juli 2007 - Op donderdag 4 oktober werd de tweede seniorenbeurs georganiseerd door Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht. Deze beurs in en rond het Dienstencentrum was een initiatief van Rogier Visser ter gelegenheid van zijn afscheid van de SWOP.

Op deze dag waren vele organisaties aanwezig met info en hulpmiddelen voor ouderen. Men kon zich vrijblijvend informeren en allerlei tests laten uitvoeren. Meer informatie over de SWOP is te vinden op www.swopapendrecht.nl

   


Het startschot door Rogier Visser

Gezellige accordeonmuziek bij de ingang door Elly Kans

Veel bezoekers in de grote zaal

Begrafenisonderneming Tineke van der Jagt

Zorgcentrum Waardeburgh

De bs van Nationaal Fonds Ouderenhulp

Rijwielhandel Korteland met electrische fietsen...

...en natuurlijk waren er ook rollators en scootmobielen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.