Aanrijding bij rotonde op de Veerweg

03 oktober 2007

PAPENDRECHT – Op de Veerweg zijn dinsdagmiddag 2 oktober drie auto’s op elkaar gebotst. Een 42-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam reed op de Veerweg in  de richting van de Burgemeester Keijzerweg. Voor de rotonde op de Burg. Keijzerweg stopte zij in verband een rij wachtende automobilisten voor de rotonde.

De bestuurder achter haar remde ook op tijd maar de bestuurder daarachter – een 44-jarige man uit Breda - zag het te laat en botste tegen zijn voorganger. De bestuurster van deze middelste auto – een 33-jarige vrouw uit Papendrecht – werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht in verband met pijn in de nek. Gelukkig bleek er geen sprake te zijn van ernstig letsel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.