Aanhoudingen na tasjesroof

30 september 2007

PAPENDRECHT- De politie heeft op zondagochtend 30 september twee 15-jarige jongens uit Sliedrecht aangehouden. De aanhoudingen vonden plaats in de woningen van de verdachten. De jongens worden ervan verdacht op maandag 24 september een 42-jarige vrouw uit Papendrecht van haar twee tassen te hebben beroofd. De vrouw heeft hiervan aangifte bij de politie gedaan. De jongens zijn ingesloten op het politiebureau en worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.