Rijbewijs ingevorderd aan de Gerard Dousingel

30 september 2007

PAPENDRECHT- Een 61-jarige man uit Papendrecht is op zaterdag 29 september door de politie aangehouden. Dit gebeurde aan de Gerard Dousingel. Vanwege het rijgedrag van de man, kregen agenten het vermoeden dat er alcohol in het spel was. De man blies op het politiebureau maar liefst 2,6 promille (1135 ugl). Aangezien vanaf 1,3 promille het rijbewijs wordt ingevorderd, heeft de man zijn rijbewijs moeten inleveren.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.