Werkzaamheden Visschersbuurt en Ketelweg

28 september 2007

PAPENDRECHT - De werkzaamheden rond de Visschersbuurt zijn grotendeels gereed. Het straatwerk tussen deksloof, de bedekking van de bovenkant van de damwand, en de woningen worden daar waar nodig aangepast. Deze werkzaamheden brengen nog enige overlast voor het verkeer en beperkingen in bereikbaarheid van woningen en bedrijven met zich mee.

Verkeersmaatregelen Ketelweg Op de Ketelweg liggen inmiddels de benodigde betonbanden voor de middengeleider. Zaterdag 6 oktober wordt de laatste laag asfalt (de ‘deklaag’) aangebracht op de Ketelweg. Om deze werkzaamheden goed en veilig te kunnen uitvoeren wordt de Ketelweg op momenten dat dat noodzakelijk is, afgesloten. De bedrijven kunnen dan beperkt bereikbaar zijn.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.