Man aangehouden na rijden onder invloed

28 september 2007

PAPENDRECHT – Op donderdagmorgen 27 september 2007 omstreeks 11.05 uur is op de Industrieweg een 20-jarige man uit Papendrecht door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies de beginnend bestuurder  305  ug/l, dat is omgerekend ongeveer 0,7 promille. Na verhoor is hij met een rijverbod van 4 uren heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.