Aanhouding op de Burgemeester Keijzerweg

26 september 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van dinsdag 25 september op woensdag 26 september een 35-jarige man uit Dordrecht en een 37-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden op de Burg. Keijzerweg. Surveillerende agenten controleerden de twee in de auto. Beide inzittenden gedroegen zich erg zenuwachtig en al gauw bleek waarom. De auto waarin zij reden, bleek te zijn gestolen en de 35-jarige man (veelpleger) had diverse inbrekersgereedschap bij zich. Beide verdachten werden daarop aangehouden en ingesloten. De gestolen auto blijkt van een Papendrechter te zijn. Het voertuig werd opengebroken en weggenomen vanaf een parkeerplaats nabij het winkelcentrum aan de Jan van Goijenstraat. De politie onderzoekt of het tweetal nog meer op hun kerfstok heeft.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.