Aanhouding na verkeersruzie op de A15

25 september 2007

PAPENDRECHT- Een 41-jarige man uit Alblasserdam is door politieagenten aangehouden wegens vernieling tijdens een verkeersruzie. Dit gebeurde op maandagmorgen 24 september 2007 omstreeks 09.00 uur.  Een vrachtauto met aanhangwagen , bestuurd door een  40-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam, reed over de Rijksweg A15 in de richting van Gorinchem. Terhoogte van de afslag Papendrecht/Dordrecht was filevorming. De vrachtauto nam de afslag. Plotseling reed de bestelauto van de 41-jarige Alblasserdammer die in de file stilstond eveneens de afrit af. De vrachtautochauffeur moest  uitwijken en bijsturen om het kantelen van de aanhangwagen te voorkomen. Daarbij raakte de aanhanger de spiegel van de bestelauto. De vrachtautochauffeur zette zijn voertuig op de vluchtstrook en belde de politie. Terwijl hij aan het bellen was sloeg de Alblasserdammer twee deuken in het portier van de vrachtauto. De vrachtautochauffeur stapte daarop uit om de man te kalmeren. Hij werd vervolgens door de Alblasserdammer beetgepakt. Toen deze zich losrukte raakte hij gewond aan zijn arm en elleboog. De 41-jarige Alblasserdammer is na verhoor heengezonden. Hij ontkende de chauffeur te hebben beetgepakt en de deuken in het portier waren ontstaan toen hij het portier hard dichtgooide. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.