Speelattributen op grond van de gemeente

24 september 2007

PAPENDRECHT - Inwoners van Papendrecht plaatsen met enige regelmaat speelattributen in hun omgeving, zoals trampolines, korfbalpalen, speelhuisjes, houten voetbaldoeltjes en dergelijke. Vaak gaat het om plaatsing op grond van de gemeente waarvoor de gemeente geen toestemming heeft verleend.

Omdat verschillende attributen gevaar opleveren en soms zorgen voor belemmering in doelmatig beheer en onderhoud van de omgeving, treedt de gemeente de komende tijd op tegen illegale plaatsing van toestellen op grond van de gemeente.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.