Ingebroken bij bedrijf aan de Ketelweg

24 september 2007

PAPENDRECHT - Bij een inbraak in een bedrijf aan de Ketelweg zijn op 22 september een computer en twee beeldschermen weggenomen. De inbreker(s) vernielden een raam.
Bij een inbraak in een woning aan de Gerrit van Dalenstraat is op 22 september geld gestolen. De inbreker(s) forceerden een deur. De Unit Forensische Opsporing van de Politie Zuid-Holland-Zuid doet in beide gevallen sporenonderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.