Motoragent onderuit tijdens wielerronde

24 september 2007

PAPENDRECHT – Een motoragent van de Politie Rotterdam-Rijnmond is op 22 september door nog onbekende oorzaak met zijn motor onderuit gegaan. De 44-jarige agent uit Vlaardingen begeleidde wielrenners die aan een wielerronde deelnamen en Papendrecht aandeden. Op de Burgemeester Keijzerweg reed de agent zelf de berm in en kwam ten val. Hij liep kneuzingen aan zijn onderbeen en pols op. De motorfiets werd weggetakeld. Agenten van de afdeling regionale verkeersondersteuning van de Politie Zuid-Holland-Zuid doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeval, waar verder niemand bij gewond raakte.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.