Auto's vernield - vrouw aangehouden

24 september 2007

PAPENDRECHT – Een 40-jarige vrouw uit Papendrecht is op 22 september op de Seringenstraat aangehouden. Ze zou in die straat twee personenauto’s fors hebben beschadigd door deze volledig te bekrassen en alle banden lek te steken. Eén van de auto’s is van een kennis van de verdachte met wie ze al langere tijd ruzie heeft, de andere auto is van de partner van deze kennis. De spanningen liepen volgens de verdachte zó hoog op, dat ze tot haar daad kwam. Ze verklaarde spijt te hebben en alle schade te vergoeden. Na verhoor en het betalen van een OM-transactie van 220 euro is ze in vrijheid gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.