Hs1 DES'72-De Meeuwen 19-18

24 september 2007

PAPENDRECHT -Ook na de derde wedstrijd is het 1e heren team van DES nog steeds ongeslagen. Vandaag moest DES, op een heerlijke september dag, het opnemen tegen De Meeuwen uit Rotterdam, Het werd een moeizame wedstrijd voor de Papendrechters die veel moeite hadden met het spel van De meeuwen.  Ook kon het scheidsrechter duo Polak en Westers weinig goed doen bij de Papendrechtse mannen.  Dit leverde 4 waarschuwingen op en 6 tijdstraffen van 2 minuten. Niet omdat er zo gemeen gespeeld werd maar omdat er commentaar op de leiding was. Rob Kraaijeveld spande de kroon en kreeg een tijdstraf van 4 minuten.   Zoals gezegd kreeg DES de wedstrijd niet onder controle en de score ging gelijk op, met een nipte voorsprong van 11-10 gingen de teams de rust in.  Ook na de rust bleef het een spannende wedstrijd waar DES steeds een punt voorsprong nam maar de Rotterdammers zagen iedere keer weer kans om de zaak recht te trekken.   Het duurde tot ver in de laatste minuut voor dat DES de winst definitief veilig kon stellen.   DES blijft door deze overwinning van 19-18 ongeslagen aan de leiding. Volgende week speelt DES uit in Hellevoetsluis  tegen Helius

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.