Drechtstreek wint ruim van Noordeloos

24 september 2007

PAPENDRECHT -Ondanks de afwezigheid van vijf basisspelers is Drechtstreek er in geslaagd om de thuiswedstrijd tegen Noordeloos met een overtuigende 4-1 overwinning af te sluiten. Nadat Drechtstreek sterk aan de wedstrijd was begonnen werd het in de twaalfde minuut verrast door een fraai doelpunt van Noordeloos. Twee minuten later kon Jan Abaisa al de gelijkmaker intikken op een voorzet van Peter van de Merwe. Weer twee minuten later stelde Drechtstreek orde op zaken doordat een verdediger van Noordeloos na een duel met Danny Griffioen hard in eigen doel schoot en daarmee de 2-1 op het bord bracht.  Nog voor de rust speelde Robert van Heijst met een kapbeweging zijn tegenstander uit en schoof de bal door naar Peter van de Merwe die de stand via de binnenkant van de paal op 3-1 bepaalde.

Ook in de tweede helft had Drechtstreek een duidelijk overwicht in het veld en creëerde het een behoorlijk aantal kansen, maar het scoorde nog slechts één maal. Jeroen Kuil wist de laatste man van Noordeloos op te jagen en hem de bal afhandig te maken. Hij kon daardoor alleen op het doel af gaan en de bal mooi om de keeper van Noordeloos heen krullen: 4-1.

De ploeg van Aart Kersbergen heeft de vroege tegentreffer knap binnen twee minuten omgebogen in een voorsprong van 2-1. Vervolgens heeft het de regie over de wedstrijd niet meer uit handen gegeven en de stand verder uitgebreid naar 4-1 met goed uitgespeelde kansen. Door het gelijke spel van concurrent Groot Ammers staat Drechtstreek nu met tien punten uit vier wedstrijden op de tweede plaats achter het nog ongeslagen SVW.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.