Geslaagde reunie als afscheid voor Wil Visser

22 september 2007
Geslaagde reunie als afscheid voor Wil Visser

PAPENDRECHT, 22 september 2007 - Op zaterdag 22 september werd er in beide vestigingen van De Lage Waard een grote reunie gehouden voor alle leerlingen zijn afgestudeerd in het jaar 1973 tot heden. Het initiatief was van Wil Visser, die hierbij haar afscheid als lerares en conrectrix een bijzonder tintje gaf. Er kwamen uiteindelijk meer dan 1000 oud-leerlingen naar de vestiging aan de Vijzellaan, maar ook op de vestging aan de Burg. Keijzerweg kwamen honderden oud-leerlingen. En uiteraard waren er ook vele oud-leraren en lararessen gekomen. Tijdens de reunie, die van 14:00 tot 18:00 uur werd gehouden, was er heel wat te doen. Op de Vijzellaan was er een kunstexpositie, films uit de oude doos, 2 cabaretvoorstellingen en een toneelstuk te bewonderen. Ook gaven een aantal oud-docenten een les van een half uur. Op de vestiging Burg. Keijzerweg werd een rondleiding door het gebouw gehouden met een bezoek aan het "zorgplein" en de "kantoortuin". Verder waren er muzikale optredens van oud-leerlingen, filmopnamen van de Prins Bernard Mavo en korte interviews met oud-leerlingen. Na afloop kreeg iedere deelnemer een "De Lage Waard wijnfles" mee naar huis. Het batig saldo van de reunie was bestemd voor de Stichting Faith and Vision Ministries, waarvoor oud-leerling Frank Bakker met zijn vrouw Nicole een project heeft opgezet.

De tijdelijke "parkeerruimte" bij het Molenpad is goed gevuld

Een flinke rij bij de ingang

Een bomvolle aula bij het welkomstwoord van rector Kroos

De kunstexpositie in de hal

Wil Visser in gesprek met een oud-leerling

Cabaretvoorstelling van Rogier van Erkel en Fons van Rongen

Allerlei heerlijke Franse kaas

© fotografie: Hans Huisman

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.