Staking bij Stork Fokker Papendrecht

21 september 2007

PAPENDRECHT - Het personeel van Stork Fokker in Papendrecht staakt vandaag uit protest tegen de dreigende opsplitsing van het bedrijf.

De werknemers zijn bang dat de aandeelhouders het moederbedrijf Stork zullen opsplitsen, om de winstgevende onderdelen in de verkoop te doen. En dat kan voor Papendrecht, als onderdeel van Stork Aerospace, grote gevolgen hebben. De actie in Papendrecht maakt deel uit van een landelijke stakingsactie bij Stork waar in totaal 13.000 werknemers werken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.