Grofvuil op laten halen? Bel Netwerk

19 september 2007

PAPENDRECHT - Gewoontegetrouw bellen inwoners van Papendrecht regelmatig de gemeente met het verzoek grofvuil op te halen. Inmiddels heeft echter Netwerk NV de inzameling van huishoudelijk afval overgenomen van de gemeente.
Voor het ophalen van grofvuil kunnen inwoners van Papendrecht de klantentelefoon van Netwerk in Dordrecht bellen, tel.nr. 078-6222244. On line een afspraak maken, kan ook, via www.netwerknv.nl
Bij de gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan 4 in Papendrecht kan men zelf afval brengen, wel is daarbij legitimatie verplicht. Grofvuil kan iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00, tussen 13.00 en 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 15.30 op de gemeentewerf worden gebracht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.