Drugs aangetroffen in voertuig op de Burgemeester Keijzerweg

18 september 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van woensdag 19 september op donderdag 20 september twee mannen van 20 jaar uit Rotterdam aangehouden aan de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Surveillerende agenten controleerden hun voertuig naar aanleiding van een verdachte situatie in die omgeving.

Bij de 20-jarige man uit Rotterdam is een onbekende hoeveelheid softdrugs aangetroffen. De drugs zijn in beslaggenomen en worden onderzocht. De twee mannen zijn ingesloten. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.