Peter Jongsma en Cora Vlot winnen overtuigend de 6e Wim Hol Memorial

18 september 2007

PAPENDRECHT -De weergoden waren Passaat afgelopen zaterdag goed gezind. Mede door de inzet van de vele vrijwilligers verliep de dag vlekkeloos. Zowel de recreatieve wandelaars, boekensnuffelaars, als de hardlopers op de 5 en 10 engelse mijl kunnen terugzien op een geslaagde dag.

De 10 engelse mijl wedstrijd werd met een voorsprong van 3 minuten gewonnen door Peter Jongsma. Hiermee heeft hij al voor de laatste wedstrijd  het eindklassement gewonnen in de categorie mannen 35 van het Univé Grote Rivieren circuit. Bij de dames ging de overwinning zeer overtuigend naar de Passaat atlete Cora Vlot. Zij had een voorsprong op de 10 Engelse Mijl van wel 7 minuten op de nummer 2 Jeanneette Koene van het Dordtse Hercules. Bij de mannen 45 is de strijd zeer spannend. Adrie Faes wist 10 seconden eerder te finishen dan Jan van Heteren waardoor hij zijn voorsprong in het circuit heeft uitgebreid. Jan heeft echter nog goede hoop om gelijk te eindigen in het circuit aangezien de laatste wedstrijd de 10 KM BEVOloop in Gorinchem is. Deze afstand ligt onze Passaat atleet over het algemeen beter.

Voor alle uitslagen en meer informatie verwijzen wij u graag naar de site www.avpassaat.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.