Man doorgereden na aanrijding op de Visschersbuurt

17 september 2007

PAPENDRECHT -Maandagochtend 17 september is een 25-jarige man uit Papendrecht gewond geraakt bij een aanrijding op de Visschersbuurt. Het slachtoffer had op zijn fiets een auto, vermoedelijk een VW Golf station met een Duits kenteken, ingehaald. Korte tijd later tikte deze auto hem van achteren aan waardoor hij ten val kwam. De onbekend gebleven automobilist reed door. De Papendrechter heeft vermoedelijk enige tijd op de grond gelegen voordat hij zelf omstreeks 5.30 uur de hulpdiensten inschakelde. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Mogelijk zijn er getuigen die iets gezien hebben of meer kunnen vertellen over het voertuig. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.