DES'72 behaald overwinning

17 september 2007

PAPENDRECHT -Op een schitterende nazomerdag moesten de mannen uit Papendrecht aantreden tegen het Vlaardingse  HWC.  

DES dat speelde zonder Alvin van der Kuil, Joris van Donck en Mark Punt., en debuteerde Jeroen Ijzerman en Robbert Bezemer. DES, dat vandaag gemakkelijk won van HWC, had af en toe meer moeite met zichzelf dan met de tegenstander.  
Slordig overspelen en het onzorgvuldig schieten op het doel van de tegenstander verraadde dat het team nog niet optimaal op elkaar is in gespeeld. De ruststand werd 4-8 in het voordeel van de Papendrechters.  

Na de theepauze gaf de wedstrijd hetzelfde beeld. DES kon ook de tweede wedstrijd van de competitie gemakkelijk naar zich toetrekken en de eindstand op 11-18 bepalen.  
Volgende week speelt DES thuis tegen de Meeuwen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.