Rijbewijs en auto kwijt na aanhouding op de Gerrit van Dalenstraat

16 september 2007

PAPENDRECHT -Zondag 16 september is een 40-jarige man uit Papendrecht aangehouden en zijn rijbewijs en auto kwijtgeraakt nadat hij met teveel drank op, achter het stuur betrapt werd. De man werd op de Gerrit van Dalenstraat gecontroleerd door surveillerende agenten. De man blies een ‘F’ een indicatie voor teveel alcoholgebruik. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het politiebureau bleek de man dermate veel gedronken te hebben dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij blies een waarde van 975 ug/l dat is omgerekend 2,2 promille. Bovendien was het niet de eerste keer dat de man werd betrapt op het rijden onder invloed. Ook de auto van de man werd in beslag genomen. Na verhoor is de man heengezonden. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.