Agent gewond aan hand na aanhouding op de Veerweg

14 september 2007

PAPENDRECHT - Bij de aanhouding van twee vervelende jongeren is op 13 september een agent van de Politie Zuid-Holland-Zuid gewond aan zijn hand geraakt. De verdachten maakten deel uit van een groepje jongeren die nabij de Den Briel rondhingen en daar met bakstenen in de hand rondliepen. Agenten spraken hen aan en noteerden de namen van alle jongeren, waarbij ze recalcitrant werden. Nadat de namen genoteerd waren, werden de jongeren meerdere malen gesommeerd weg te gaan. Een deel van hen liep wel weg, maar keerde meteen weer terug.

Twee van hen weigerden definitief weg te gaan en meldden dat ook ondubbelzinnig aan de agenten. Toen ze na herhaaldelijke vorderingen nog steeds niet weggingen, werden ze op de Veerweg aangehouden. Dat ging niet zonder slag of stoot. Bij het verzet van de verdachten werd een van de agenten geraakt en liep een pijnlijke pink en ringvinger op die door een arts onderzocht moeten worden. De twee verdachten zijn ingesloten en worden verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.