Openstelling winkels De Meent vrijdag 14 september 9.00 uur

12 september 2007
Openstelling winkels De Meent vrijdag 14 september 9.00 uur

PAPENDRECHT - Burgemeester C.J.M. de Bruin en de heer D. van der Vorm, directeur/eigenaar van VORM Bouw, overhandigen vrijdag 14 september symbolisch de eerste sleutel aan een van de ondernemers op het nieuwe winkelcentrum, Roland Leemberg van boekhandel de Meent – al 36 gevestigd op de Meent. Dhr. Leemberg en zijn vrouw nemen om 9.00 uur de sleutel in ontvangst. Met deze handeling is openstelling van de winkels op de nieuwe De Meent een feit.

Ondertussen is het op tijdelijk winkelcentrum Den Briel erg stil. Vrijwel alle winkels staan nu leeg. Het personeel van deze winkel is nu druk bezig met het inrichten van de nieuwe winkels.
Overigens is het de vraag of alle winkeliers op tijd klaar zullen zijn voor de opening. En ook is het de vraag in hoeverre alle winkels goed toegankelijk zullen zijn, aangezien de bouwvakkers nog druk aan het werk zijn...

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.