6e Wim Hol memorial bij AV Passaat op zaterdag 15 september

11 september 2007

PAPENDRECHT -A.s. zaterdag start om 14.00 uur de 6e Wim Hol Memorial loop over 10 Engelse Mijl. Deze is er zowel voor wedstrijd als recreatielopers. Voor de recreatielopers staat ook de 5 Engelse Mijl op het programma (12.45 uur). Samenlopend met dit evenement is er de mogelijkheid om tussen 9 en 11 uur te starten voor wandeltochten tussen de 5 en 25 Km. Vanaf 09.30 kan je in de kantine van AV Passaat ook je slag slaan in de enorme stapels boeken die tegen spotprijzen te koop liggen.
 
Dit jaar maakt de loop deel uit van het Univé Grote Rivierenloopcircuit. Met deze zesde loop nadert het circuit zijn ontknoping. De route van de 10 EM voert door Sliedrecht, Wijngaarden en het alblasserbos met de finish op de atletiekbaan.

De meeste spanning gaat uit naar de categorieën M35 en V35. Bij de M35 maken Peter Mijsberg en Peter Jongsma de meeste kans op de eindoverwinning in deze categorie. Daarachter strijden Erik Klooster, Peter Mulder, Gerard Lensvelt en Bart Verberkt om de overige plaatsen. 
Bij de V35 maken Hilda Brak - van Muijlwijk, Marleen Jansen en ook nog Ingrid van Linden kans op de eindoverwinning. Jacqueline Sommeling, Cora Goudswaard en Lia Korevaar
lijken in aanmerking te komen voor de plaatsen daar achter.
In de M45 lijken de beste papieren in handen van Jan van Heteren, maar hij zal de resterende wedstrijden nog wel moeten lopen om zich Adrie Faes en Maarten van Erkel van het lijf te houden. In de overige categorieen is m.n. de strijd om de overige ereplaatsen van belang. Jeroen Romein (Msen), Arie Kant (M55), Sione Jongstra (Vsen) en Daniëlle Gorgels (V45) kunnen de eindzege in feite niet meer ontgaan.

Het clubhuis van av Passaat beschikt over ruime kleedkamers en douches voor dames en heren. Na afloop is er in de schitterende kantine de prijsuitreiking voor de diverse leeftijdscategorieën wedstrijdlopers, afhalen van de herinnering, en gratis deelname voor de 5 en 10 EM deelnemers aan de verloting. De Sliedrechtse en Papendrechtse middenstand hebben gezorgd voor een goed gevulde prijzentafel.  

Meer informatie kunt u vinden op www.avpassaat.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.