Wijziging winkeltijdenverordening Papendrecht

10 september 2007

PAPENDRECHT - In het college van burgemeester en wethouders is de wijziging van de Winkeltijdenverordening aan de orde geweest. De huidige verordening bevat de mogelijkheid om maximaal twaalf zon- en feestdagen open te zijn. Door de wijziging moeten winkels op zondag gesloten zijn.
De voorgestelde wijziging geldt niet voor nieuwjaarsdag, tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag en eerste of tweede Kerstdag, indien deze dagen niet op zondag vallen.

Met betrekking tot deze voorgenomen wijziging kunnen belanghebbenden en ingezetenen van de gemeente Papendrecht zijn/haar zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders. De termijn voor het indienen daarvan is vier weken na publicatie. Gedurende deze periode liggen de stukken ter inzage in het gemeentehuis.
Tevens is er de mogelijkheid tot inspraak tijdens de vergadering van de Commissie Regionale Aangelegenheden, Economie en Financiën d.d. 15 november 2007.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.