Aanhouding wegens verdenking diefstal

10 september 2007

PAPENDRECHT- Zaterdag 8 september zijn twee 20-jarige mannen uit Papendrecht aangehouden op verdenking van insluiping en een poging tot diefstal. Een getuige waarschuwde de politie nadat hij de twee op het terrein aan de Matena had zien lopen. Gealarmeerde agenten troffen het tweetal in een loods. Beiden konden zich niet legitimeren. In de loods waren diverse koperen leidingen losgetrokken, kennelijk met de intentie ze mee te nemen. Beide mannen werden aangehouden. Bij één van de twee mannen werd bovendien een boksbeugel aangetroffen. Beiden zijn na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.