Hs1 DES'72 - Snelwiek 30-12

10 september 2007

PAPENDRECHT - Sinds jaren stond er weer een sterk eerste team op het buitenveld van DES, dit komt doordat een aantal spelers hebben besloten om niet langer bij HAR&O te blijven handballen. Dit team wordt aangevuld met jeugdspelers, die een na jaar afwezigheid, ook weer bij DES komen spelen. Het nieuwe team wordt een mix van zeer veel ervaring (ere-eerste divisie) en jonge spelers. De tegenstander van vandaag was Snelwiek 1 uit Schiedam. Het werd al snel duidelijk dat de Schiedammers geen enkele kans hadden tegen dit DES team. Ondanks dat het voor een aantal spelers aan DES-zijde lang geleden was dat zij op het asfalt in competitie verband speelde kon Snelwiek het de Papendrechters geen moment moeilijk maken.
Met een voorsprong van 16-6 konden de mannen van de thee genieten.
Ook na de rust speelde DES een versnelling te hoog voor Snelwiek en de eindstand werd 30-12 in het voordeel van DES'72.


Bijschrift foto: DES Routenier Erik Klaare heeft het scoren nog niet verleerd. Foto: Jan Bezemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.