De Waalburcht alweer 1 jaar open: feestweek

07 september 2007

PAPENDRECHT - Komende week is het een beetje een bijzondere week: De Waalburcht is dan alweer 1 jaar open! Dit wil men niet zomaar voorbij laten gaan en daarom worden er een aantal activiteiten met een feestelijk tintje georganiseerd.

Maandag is de start met thee van drie tot vier uur waar gebruik gemaakt wordt van allerlei verschillende theepotten die vrijwilligers van thuis meenemen en kleden voor op tafel om een huiselijke sfeer te creëren. Er zal taartenbuffet uitgestald worden met daarop divers gebak en een grote feesttaart die in het begin zal worden aangesneden als symbolisch moment, daarna kunnen de bezoekers en bewoners genieten van taart / thee/ koffie en luisteren naar Harpmuziek op de achtergrond live. Na afloop krijgen de bezoekers een plantje aangeboden in samen werking met Ron Commandeur.

In de feestweek hangen er leuke tekeningen gemaakt door kinderen van het kinderdagverblijf Wasco die mee doen aan onze kleurwedstrijd met het thema feest, zij zullen donderdagmiddag komen voor de prijsuitreiking om half 4.

Buiten het Rode Kruis, dat woensdag gewoon aanwezig is, zal er donderdag een feestelijk diner worden gepresenteerd met patat frites een kipschnitzel, groente, appelmoes en ijs na en nadien gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie met een chocolaatje. Bewoners als familie en bezoekers kunnen deelnemen aan het diner. Voor bezoekers en familie vragen wij een vergoeding van 7,50 euro p.p incl. 1 drankje. Aanvang 12.00 uur. Willen er mensen mee eten, dan dienen zij zich voor 10.00 uur bij de receptie aanmelden van De Waalburcht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.