Bewaakte fietsenstalling vanaf 14 september

05 september 2007

PAPENDRECHT - Vrijdag 14 september om 09.00 uur openen de winkels in het nieuwe winkelcentrum De Meent hun deuren. Vanaf dat moment is er ook een bewaakte fietsenstalling waar ruimte is voor ca. 200 fietsen. De fietsenstalling is het eerste halfjaar gratis, de openingstijden zijn op maandag t/m donderdag van 07.45 tot 19.00 uur, vrijdag van 07.45 tot 22.00 uur en zaterdag van 07.45 tot 18.00 uur. De bewaking vindt plaats door Drechtwerk. De locatie van de fietsenstalling is gepland op de Markt ter hoogte van het oude pand van Super de Boer. Voorlopig is dit een tijdelijke locatie voor de duur van ca. 1 jaar.

Overige parkeermaatregelen
Bezoekers die gebruik maken vanaf 14 september van de parkeergarage kunnen de eerste twee uur gratis parkeren. Vanaf het derde uur geldt een parkeertarief van € 1,- per uur. In het centrum en omringende straten geldt op straat een blauwe zone. Hier kan iedereen met een parkeerschijf maximaal één uur parkeren.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.