25 jarig bestaan jeu de boules vereniging boules amis

05 september 2007

PAPENDRECHT -Jeu de Boules Vereniging Boules Amis is 8 december 1982 opgericht en bestaat vijfentwintig jaar. Ter gelegenheid van dit vijfentwintigjarig jubileum organiseren zij een jubileumtoernooi wat plaats vindt op 15 september aanstaande van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dit toernooi word gespeeld in het Vondelpark te Papendrecht.

De opening van het jubileumtoernooi wordt deze dag om 10.00 uur in het Vondelpark verricht door de burgemeester van Papendrecht de heer C.J.M. de Bruin. De gehele dag zal er jeu de boules gespeeld worden door naar schatting 60 équipe’s van twee personen. De spelers zijn afkomstig uit de regio Rijnmond van de verschillende verenigingen welke eveneens actief zijn in hun woonplaats met het jeu de boules spel. Iedereen speelt vijf wedstrijden. Na afloop wordt de stand opgemaakt aan de hand van de punten welke verdiend worden door het winnen van een partij alsmede met behulp van het saldo van de score van gemaakte en tegen gekregen punten. Rond 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Dit zal gebeuren door een vertegenwoordiger van de ABN AMRO Bank welke hoofdsponsor van dit toernooi is. De prijzen voor de plaatsen één tot en met vijf zijn beschikbaar gesteld door Madefeet Voetverzorging uit Papendrecht.

Gedurende de hele dag bestaat voor bezoekers de mogelijkheid kennis te maken met het jeu de boules spel op een demonstratiebaan in het Vondelpark welke continu beschikbaar is. U kunt hier jeu de boules spelen onder begeleiding van leden van Jeu de Boules Vereniging Boules Amis. Tevens is hier informatie verkrijgbaar over de spelregels van jeu de boules en bestaat de mogelijkheid lid te worden van onze vereniging.

De Jeu de Boules Vereniging Boules Amis is gehuisvest in het gebouw van de Volksuniversiteit Papendrecht, Vondellaan 158. Dit pand is gevestigd op ca. 50 meter van het Vondelpark en bereikbaar via de steeg aan de Vondellaan. Gedurende de gehele dag kunt u hier terecht voor een hapje en een drankje.

Voor alle deelnemende spelers bestaat de mogelijkheid mee te doen aan een quiz bij Automobielbedrijvan van Wijngaarden Papendrecht B.V., Mitsibushi en Renault Dealer, Bij Mitsubishi staat een L 200 Pick Up met een laadbak vol (tennis)ballen. Alle deelnemers kunnen hier een gokje wagen en voor de winnaar is een portable navigatiesysteem beschikbaar gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.