PKC/CAFE BAR F1 wereldkampioen

03 september 2007

PAPENDRECHT - In het kader van het vijftigjarig jubileum van korfbalvereniging RWA te Rhoon werd op zaterdag 1 september jl. een heus WK gehouden voor F-teams.

Kinderen in de leeftijd van 6 en 7 jaar speelden een korfbaltoernooi compleet met een openingsceremonie, vlaggen en volksliederen. F1 van PKC/Café Bar speelde op deze dag als Australië de sterren van de hemel en mocht zich aan het einde van de dag terecht Wereldkampioen noemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.