Aanhouding na poging tot inbraak in het Noordhoeksewiel

02 september 2007

PAPENDRECHT- Een 15-jarige jongen uit Papendrecht is door politieagenten aangehouden wegens poging inbraak in een tuinhuisje. Dit gebeurde op zondagavond 2 september 2007 omstreeks 20.50 uur op het volkstuinencomplex bij de Noordhoeksewiel. Een alerte getuige belde de politie dat hij de jongen zag inbreken. Politieagenten troffen in de omgeving de jongen aan. Bleek dat er een ruit van de deur was verwijderd. Er was niets gestolen. De eigenaar van het tuinhuisje heeft aangifte gedaan. De jongen is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak. De jongen verklaarde dat hij een aansteker wilde pakken die binnen lag. Hij is na verhoor in de loop van maandag 3 september heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.